Τα Nikos Rooms βρίσκονται στο κέντρο της Μυτιλήνης και προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες στους επισκέπτες του νησιού εδώ και πολλά χρόνια.

Τα πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια διαθέτουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις μιας ευχάριστης και άνετης διαμονής. Το προσωπικό μας είναι πολύ φιλόξενο και φιλικό, πάντα στη διάθεσή σας. Οικογενειακό περιβάλλον, χαλαρωτική διαμονή.

Η γύρω περιοχή είναι πραγματικά όμορφη, απέναντι από το στάδιο της πόλης, με πολλά καταστήματα και εστιατόρια, μόλις λίγα μέτρα μακριά από τη μαρίνα και τη ναυτική λέσχη της Μυτιλήνης.

Τα Nikos Rooms είναι επίσης λίγα χιλιόμετρα μακριά από το αεροδρόμιο και λίγα μέτρα μακριά από το κεντρικό λιμάνι της Λέσβου, όπου μπορείτε να βρείτε πολλές καφετέριες και μπαρ.

Ένας πολύ όμορφος κήπος γύρω από τη σύνταξη σας δίνει μοναδικές οσμές και χρώματα. Η υπηρεσία είναι άψογη και οι τιμές μας είναι αρκετά χαμηλές. Σας περιμένουμε να δείτε ότι ό, τι διαβάζετε είναι πραγματικό.

Βρείτε το Motel μας χρησιμοποιώντας τους χάρτες που σας προσφέρουμε και διευθετείτε με ευκολία.

Τα Nikos Rooms διαθέτουν 12 δωμάτια, πλήρως ανακαινισμένα και εξοπλισμένα με όλα τα απαραίτητα για μια ευχάριστη διαμονή. Τα δωμάτιά μας λειτουργούν όλο το χρόνο.

Η ρεσεψιόν είναι 24 ώρες στη διάθεσή σας. Στον θαυμάσιο κήπο μας, ένα καφενείο λειτουργεί για να απολαύσετε τον καφέ σας ή το χυμό σας σε ένα ωραίο, φυσικό περιβάλλον.

Ο χώρος στάθμευσης είναι πολύ εύκολος αφού, έξω από το μοτέλ, υπάρχει άφθονος χώρος στάθμευσης.

Ο καθαρισμός είναι μία από τις σημαντικότερες προτεραιότητές μας.

Δεν θέλουμε οι φιλοξενούμενές μας να μην είναι ικανοποιημένοι λόγω της έλλειψης καθαριότητας.

Αυτό είναι κάτι που θα δείτε μόνοι σας. Σας περιμένουμε!